Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση του Προεδρείου της 32ης Ολομέλειας της ΚΕ του Left G700

H 32η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του Left G700 εξουσιοδότησε το Προεδρείο της να ανακοινώσει τα παρακάτω:

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της 32ης Ολομέλειας. Σ’ αυτήν εξετάστηκαν και συζητήθηκαν όλες οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε καλό και συντροφικό κλίμα. Επισημάνθηκε η ανάγκη να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες ώστε να μειωθούν τα φαινόμενα δυσλειτουργίας που, σε μεγάλο βαθμό, σχετίζονται με αδικαιολόγητες απουσίες (κοπάνες) συντρόφων από τις διαδικασίες εκπλήρωσης των κοινών καθηκόντων.

Τέλος, η Ολομέλεια χαιρετίζει με βαθιά ικανοποίηση τη δήλωση του μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ Παναγιώτη Μεντρέκα με την οποία καταγγέλλεται η επιδρομή των ανδρών του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως στο καφέ «Floral» της πλατείας Εξαρχείων το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Όπως είναι γνωστό, η επιδρομή κατέληξε στην προσαγωγή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφων.

Η Ολομέλεια δεσμεύτηκε ομόφωνα ότι το Left G700 θα συνεχίσει να εργάζεται ακούραστα προς την κατεύθυνση της ενότητας δράσης της Αριστεράς και της συσπείρωσης όλων των ρευμάτων της, ανεξάρτητα από επιμέρους ιδολογικοπολιτικές διαφορές.


Το Προεδρείο της 32ης Ολομέλειας της ΚΕ του Left G700.



3 σχόλια:

orpheas είπε...

Ως εκλεγείς, ομόφωνα, εκπρόσωπος της πολυμελούς αντιπροσωπείας των εξωτερικών παρατηρητών των εργασιών της 32ης Ολομέλειας του λαοφιλούς LeftG700 χαιρετίζω το κλείσιμο των εργασιών εκφράζοντας τη πλήρη ικανοποίηση του συνόλου των παρατηρητών γιά τον άψογο τρόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου.
Επίσης εκφράζονται οι ολόθερμες ευχές αλλά και η προσδοκία όπως η 33η Ολομέλεια πραγματοποιηθεί υπό των μελών της LeftG2500 ( προσφορότερη και προοδευτικότερη εξελικτική μετονομασία της LeftG700 ).
ΥΓ. Αν μάλιστα η εξέλιξη περιλάβει και τις συντάξεις, πιθανόν, να παρευρεθώ και ως επίτιμος πρόεδρος !

LeftG700 είπε...

Φίλε ORPHEAS,


Με χαρά μας βλέπουμε ότι "έπιασες" το αυτοσαρκαστικό χιούμορ της 2ης παραγράφου της ανακοίνωσης και το πήγες μάλιστα και παραπέρα!

Βέβαια, το πήγες πολύ παραπέρα! Left G2500!; Ούτε ο Γούντι Άλεν δεν θα το σκεφτόταν αυτό!


Τα λέμε.

orpheas είπε...

Φίλοι, καλησπέρα.
Δηλαδή το 2500 σας χαλάει ;
Aν ναι, ότι σας πλεονάζει, το αποδέχομαι ευχαρίστως !
Τώρα κατάλαβα το νόημα κάποιου σχολίου σας που μιλούσε γι' ανταμοιβή ( και μάλιστα ανορθόγραφα !). Πονηρούληδες !
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ !