Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Διαρθρωτικές αλλαγές!


Την προηγούμενη εβδομάδα, συνεδρίασε (μετά από πολύ-πολύ καιρό, για να τα λέμε όλα!) το Τμήμα Προπαγάνδας της Κεντρικής μας Επιτροπής για να εξετάσει το ζήτημα των βελτιωτικών αλλαγών στο blog μας, όπως του έχει ζητηθεί εδώ και κάτι (πολλά) φεγγάρια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΥΤΣΕΚΑ[1] μας, η εισήγηση του Τμήματος Προπαγάνδας που θα υποβληθεί στην προσεχή συνεδρίαση της ολομέλειας της ΚΕ πρόκειται να περιλαμβάνει τις εξής διαρθρωτικές αλλαγές.

1. Τη μεταφορά όλων των σημειώσεων περιθωρίου του 2010 σε ξεχωριστή σελίδα.

2. Την ανάρτηση, πάλι σε ξεχωριστή σελίδα, του Συντάγματος αυτής της επικράτειας (Λαϊκή Δημοκρατία Λεφτουριάς —ΛΔΛ). Αυτό, εννοείται, όταν αξιωθεί να συνέλθει(!) το Τμήμα Ιδεολογίας της ΚΕ, για να το καθαρογράψει —γμ τη γραφειοκρατία μας γμ!…

3. Τη δημιουργία άλλης ξεχωριστής σελίδας, μάλλον υπό τον τίτλο «Φωνή Λαού», όπου εκεί κάθε επισκέπτης και επισκέπτρια θα μπορεί να παίρνει τον λόγο επί παντός του επιστητού, κατά πως επιθυμεί η ψυχή του και ανεξάρτητα από το τι συζήτηση «τρέχει» στο blog κάθε δεδομένη στιγμή. Η συγκεκριμένη πρόταση, μεταξύ μας, και ανεξάρτητα από το (αναμενόμενο) γεγονός ότι δεν πρόκειται να το παραδεχθεί ποτέ των ποτών το Τμήμα Προπαγάνδας, είναι στην πραγματικότητα μια ιδέα κλεμμένη από τον товариш Яков και την Καρακάξα του (θα την εφαρμόσουμε στην πιο σοβαρή της εκδοχή όμως). Τέλος,

4. Την προσθήκη στα gadgets, δεξιά, της εμφάνισης των 5 ή 10 τελευταίων σχολίων.[2] (Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό, το Τμήμα Προπαγάνδας θα το παρουσιάσει ως μια ακόμα «μεγαλοφυή ιδέα» του —όπως το συνηθίζει για να δικαιολογεί το ρόλο του και τους μισθούς των στελεχών του— ενώ είναι, προφανώς, αυτονόητα επιβεβλημένο…).



[1] Υπηρεσία Τσεκαρίσματος Καταγεγραμμένων Αναφορών. Λιγότερο πομπωδώς και πιο συνοπτικά: κατασκοπία και αντικατασκοπία. Φυσικά, δεν ξεχνά ότι το «εσωτερικό» τσεκάρισμα είναι κι αυτό ένα από τα βασικά της καθήκοντα! ;-)

[2] Αυτό, εκτός άλλων, ίσως έχει ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί πάλι εδώ ο nikos__alfa, ο οποίος το είχε ζητήσει πριν από καιρό και, χολωθείς που δεν έγινε αμέσως το δικό του, έριξε μαύρη πέτρα πίσω του. Ατυχώς, πίσω βρισκόμασταν εμείς… ;-)


Το γράφημα, από το pssiusa.wordpress.com. Να σημειωθεί ότι το επιλέξαμε μετά από πολύωρες αναζητήσεις του Καλλιτεχνικού Γραφείου (υπάγεται κι αυτό στο Τμήμα Προπαγάνδας), λόγω της μεγάλης δυσκολίας να βρεθεί κάποιο εικαστικό ανάλογο της σοβαρότητας του post.

16 σχόλια:

markos είπε...

Γειά σας φίλτατοι Λέφτηδες.
Με ευκαιρία τα Λιβυκά.
Την εποχή των πολυεθνικών μόνο οι αιθεροβάμονες δεν βλέπουν οτι οι καπιταλιστές δρουν συντονισμένα , ενω αυτοί επιζητούν εθνικούς δρόμους για τον Σοσιαλισμό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE

Ανώνυμος είπε...

Ορέ Λέφτηδες

τώρα το διάβασα με προσοχή

Δηλαδή εννοείτε ότι η Καρακάξα μου δεν είναι "σοβαρή" ;;;

Γιάκοβ

LeftG700 είπε...

Φίλε Μάρκο, καλωσόρισες!


Δεν ξέρουμε πόσο καιρό ρίχνεις καμιά ματιά στο μπλογκ μας. Στην περίπτωση που δεν είναι πολύς, να σου δώσουμε συνοπτικά την άποψή μας για το (μεγάλο) θέμα που θίγεις.

Εθνικός δρόμος για τον σοσιαλισμό δεν υπάρχει, αν στην έννοια του δρόμου συμπεριλάβουμε και το τέρμα του. Και δεν νομίζουμε να υπήρχε και ποτέ.

Αν όμως μιλήσουμε για δρόμο με την έννοια της π ο ρ ε ί α ς, το πράγμα αλλάζει. Με αυτή την έννοια προτείνουμε ;-) το εξής σύνθημα:

Όχι στον εθνικό δρόμο για το σοσιαλισμό. Ναι στις εθνικές πρωτοβουλίες!


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Ανώνυμε φίλε,


Το έχουμε δει το συγκεκριμένο βίντεο. Ευχαριστούμε πολύ για το λινκ πάντως.


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Товариш Яков Федотович Павлов,


Ουπς! Για να τα λέμε όλα, έχεις δίκιο!

Γι' αυτό και προχωρήσαμε στην αναδιατύπωση του επίμαχου σημείου! ;-)


Увидимся

demetrat είπε...

τι εννοείτε αναδιατύπωση;
Παραμένει η εικόνα μιάς ασόβαρης καρακάξας....
Ορέ Λεφτοπούλια, νομίζετε πως επειδή η καρακάξα πετάει με στιχάκια αεροβατεί κιόλας;

υ.γ
Μη μου χολώνετε το Νικάλφα που μαζί με τον αναγνώστη είναι επίλεκτα μέλη του βερμουτικού κινήματος των εζεκριέδων.
δ

LeftG700 είπε...

Φίλη Δήμητρα,


Βρε καλώς μας τα, τά μάτια μας τα δυό! Πού ήσουνα, τι έγινες, πού γύριζες, τι είδες; Νιοί ήμασταν και γεράσαμε μέχρι να μας (ξανα)καταδεχτείς! :-)

Και ήρθες μάλιστα και αγριεμένη! Ούτε η αναδιατύπωση σε ικανοποιεί; Εδώ δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε ο Товариш Яков! Τι έγινε; Ρωσότερη του ...Ρώσου;

Μας θυμίζεις μια άλλη ψυχή (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) που έχει πέσει σε κατάθλιψη επειδή μας μιλάει κάποιος άλλος, ο οποίος πριν δεν μας μίλαγε, ενώ εκείνη η ψυχή, αντίθετα, τότε μας μίλαγε, αλλά τώρα δεν μας μιλάει, ενώ, στο μεταξύ, ο άλλος, (που ήταν και η αφορμή να μη μας μιλάει τώρα η ψυχή), τώρα μας μιλάει!

Τι μπέρδεμα κι αυτό Θε μου! ;-)


Τα λέμε

demetrat είπε...

...έχω μια γεύση τρικυμίας στα χείλη.

....................
υ.γ
αδυνατω να ακολουθήσω τους συνειρμούς σας.
δ

LeftG700 είπε...

Φίλη Δήμητρα,


Εντάξει, ήμασταν λίγο κρυπτικοί. Θεώρησε το σχόλιό μας (κατά το ήμισυ) ένα μπουκάλι που ρίξαμε στο πέλαγος! Πού ξέρεις; Μπορεί και να φτάσει το μήνυμα στον παραλήπτη του, να το διαβάσει και να το μ ε τ α φ ρ ά σ ε ι σωστά αυτή τη φορά... ;-)


Τα λέμε

nikos__alfa είπε...

Ορέ Λεφτόπουλα
όχι και χολωμένος!Έδειξα να διαθέτω τέτοια "προιόντα" ποτέ εγώ;
Κουρασμένος λίγο μπορεί,αδιάφορος για "ενδοαριστερές διαμάχες",για να το πω ευγενικά,μπορεί,να χάσαμε την μπάλα γιατί κάποιες πάσες φύγαν στην εξέδρα, μπορεί,αλλά χολή λυπάμαι δεν διαθέτουμε, οπότε απευθυνθείτε αλλού όπου υπάρχει αν και φιλικά σας λέω να την αποφεύγετε γενικώς και αν από κάπου εκτοξεύετε εναντίον σας να την αντιμετωπίζετε αυστηρά εκεί όπου έπεσε ο πυροβολισμός και πουθενά αλλού!Καλό δε είναι να θυμάστε ότι,για να ικανοποιήσουμε και τον Έκο που κάτι ξέρει παραπάνω από μας,όταν αντεπιτίθεσαι σε άλλα "γήπεδα",έστω και στο δικό σου,αναπαράγεις μαζί με τα δικά σου όπλα και τα όπλα του αντιπάλου!Και αν το συνδυάζατε αυτό με το "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά"που λέει ο λαός μας θα καταλαβαίνατε πλήρως το νόημα της ιστορίας
που έγραψα κάποια στιγμή για σας,ως προειδοποίηση, σαν από ένστικτο, για ότι επρόκειτο να ακολουθήσει!Και ότι ακολούθησε δεν νομίζω να σας έκανε καλό,δυστυχώς!
Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, αν μετράμε με όρους θεάματος ,αλλά νομίζω ότι στο ανθρώπινο πεδίο των συναισθημάτων σίγουρα δεν βγήκατε κερδισμένοι! Σας το έχω ξαναπεί ότι όταν βγαίνετε θετικά ,που έχετε την δυνατότητα ,όπως στο προηγούμενο και στο επόμενο ποστ από αυτό που μιλάμε τώρα, μπορείτε να προσφέρετε πολλά και αυτή η ανάγκη είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη σήμερα !
Λυπάμαι πολύ που αυτό το στυλάκι, που δεν μου αρέσει καθόλου, του συμβούλου και του κομίζοντα γλαύκα
εν Αθήναις, δεν μπόρεσα να το αποφύγω τελικά! Αλλά το χρεώνομαι ασμένως ,αν και το κάνω από ανάγκη γιατί δεν μούρχεται και κάποια αλληγορία πάλι και να με συγχωρείτε εσείς και οι υπόλοιποι αναγνώστες,(που δεν θα καταλάβουν και τίποτε) προκειμένου να μην αφήσω σκιές του παρελθόντος για το όποιο μέλλον έχουμε ως συνομιλητές!
Οπότε, νάστε καλά και

τα λέμε


ΥΓ
Σε πόσα τέρμινα είπαμε οι αλλαγές; Γ Α

Ενη είπε...

Αριστερά Φιλαράκια,
Εν τάξει αν δεν ειναι και διαρθρωτικές αλλαγές, τουλάχιστον ας ειναι αυτές:

"4. Την προσθήκη στα gadgets, δεξιά, της εμφάνισης των 5 ή 10 τελευταίων σχολίων.[2] (Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό, το Τμήμα Προπαγάνδας θα το παρουσιάσει ως μια ακόμα «μεγαλοφυή ιδέα» του —όπως το συνηθίζει για να δικαιολογεί το ρόλο του και τους μισθούς των στελεχών του— ενώ είναι, προφανώς, αυτονόητα επιβεβλημένο"

Αφ ενός για να ειστε εναρμονισμένοι με την συνήθη εικόνα των blogs (αυτό αφορά εσας) και αφ' ετέρου για να διευκολύνετε εμάς :smile:

Για να μη ψάχνουμε "εδώ κι΄εκει" για να βρούμε το ποστ που "ψάχνουμε"

υγ.Οπως επίσης και αυτό το στύλ της συνεχούς ""διαδικασίας επαλήθευσης για κάθε σχόλιο. Υπερβολές ....... :lol:

LeftG700 είπε...

Φίλε Νίκο,


Αχ! Είδες τι έπαθες για να έχεις καιρό να μας επισκεφτείς; Ξέχασες τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε χιούμορ!

Φίλε Νίκο, είναι ολοφάνερο ότι οι αναφορές μας σε σένα ήταν φιλικό πείραγμα! Για όνομα! Είναι δυνατόν να κυριολεκτούμε όταν λέμε ότι «χολώθηκες»; Αφού, κατ’ αρχήν, δεν έχουμε διαφωνήσει καν σε κάτι βασικό! Θα έπρεπε να έχουμε …σαλτάρει για να το εννοούμε!

Θα στο ξαναπούμε: Δ ε ν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις συμβουλές! Μπα σε καλό σου! ;-) Ούτε έχουμε καμιά εμμονή με την «αυτονομία του υποκειμένου». Στις ανθρώπινες σχέσεις, έστω και στις διαδικτυακές, η αυτονομία είναι σχετική.

Όταν λες ‘θετικά’, εννοείς ‘ήρεμα’; Αφού μας ξέρεις τώρα! Ως τενεκέδες, πρέπει να κάνουμε λίγο φασαρία για να ακουστούμε! ;-)

Μη μας ξεχνάς. Όσο για τους ενδοαριστερούς εμφυλίους, πρέπει να συμπαραταχθείς μαζί μας. Διεξάγουμε εμφύλιο για να σταματήσει, ή έστω να μετριαστεί, ο …εμφύλιος! ;-)


Τα λέμε


ΥΓ Όχι και σε πόσα τέρμινα! Σύντομα, σύντομα.

LeftG700 είπε...

Φίλη Ένη,


Βρε μανία με τις διαρθρωτικές αλλαγές! Σου έχουν μείνει από την περίοδο Σημίτη; ;-)

Γιατί παραπονιέσαι με τη διαδικασία επαλήθευσης; Αφού, βλέπουμε, έχεις πάρει το κολάι και έχεις γίνει expert!


Τα λέμε

Ενη είπε...

Αριστερά Φιλαράκια,

"Διαρθρωτικές αλλαγές" ειναι ο τίτλος του ποστ σας

Για ρίξτε μια ματιά, προς ενημέρωση σας. :-)

LeftG700 είπε...

A, κοίτα φίλη Ένη! Ως "συνεπείς" αριστεροί, όταν επικρίνουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές, εννοούμε των άλλων, όχι τις δικές μας! ;-)


Τα λέμε