Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα… και βγάζοντας την τρίχα από το ζυμάρι!



Ο σχολιαστής κ.σ. (κάποιος σύντροφος) παραιτήθηκε από το δικαίωμα που του δώσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση να εκθέσει στην πρώτη σελίδα το σκεπτικό του, σύμφωνα με το οποίο είμαστε στα μάτια του ‘‘ύποπτοι’’ (ταυτόχρονα, έγραψε και στα παλαιότερα των υποδημάτων του τη δίκαιη απαίτησή μας για διερεύνηση του ζητήματος στο άπλετο φως τής δημοσιότητας). Ανταποκρίθηκε στα όσα γράφαμε, στέλνοντας απλώς δύο σχόλια. Δεν πειράζει. Τα ανεβάζουμε εμείς στο πρωτοσέλιδό μας. Έγραψε λοιπόν ο κ.σ.:



κοίταξε να δεις .

μην πας να αντιστρέψεις τους ρόλους . δεν είσαι κατηγορούμενος . βέβαια παρά την προσπάθεια να με κατηγορήσεις ούτε γω νομίζω ότι είμαι κατηγορούμενος μιας και δεν σου αναγνωρίζω έτσι κι αλλιώς την εξουσία να με " κόψεις " από συνομιλητή μιας και δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο .

δεν ρωτάω ποιον κανόνα δεν σεβάστηκα γιατί τον μοναδικό κανόνα που σέβομαι και ακολουθώ είναι την όξυνση της πολιτικής αντιπαράθεσης μέσα στην αριστερά , με οξείες γωνίες και χωρίς στρογγυλέματα . Συνεπώς όπως δεν με ένοιαζε η " ποινή " δεν με νοιάζει και η " αναστολή " της ( αν καλά κατάλαβα ) .

αν υπάρχει αναστολή δεν θα σου στείλω αποχεραιτιστήριο σεντόνι .

για το θέμα με το που σε τοποθετώ , αφού ζητάς απάντηση και καλά κάνεις αν και μελοδραματικός λίγο να σου πω το εξής :

στα ίδια πάνω κάτω σχόλια ( ίσως και το ίδιο ) λέω ότι η άποψη ολόκληρης οργάνωσης είναι για μένα εκτός αριστεράς , σε συγκεκριμένο ( σοβαρό ) θέμα . Είναι κάποιες αντιθέσεις που ο κάθε ένας μπορεί να μην τις θεωρεί διαλεκτικές .

απόψεις που έχεις εκφράσει για το θέμα αριστερά - κοινοβουλευτισμός - κυβέρνηση , και ο τρόπος που χειρίζεσαι θέματα που πάνε στον τομέα αναπαραγωγής , ιδεολογίας , καταστολής , ρατσισμού , ξενοφοβίας δεν τις κατατάσσω στην αριστερά . Κατανοώ πως ευδοκιμούν μέσα στην αριστερά , αλλά δεν θέλω να συνθέσω μαζί τους , θέλω την ήττα τους , πιστεύω κάνουν ζημιά .

το θεωρώ ισοδύναμο ( εδώ είναι το θέμα συμπεριφοράς ) με το να βγουν πχ οι οργανωτές της Υπατίας και να πουν ότι όποιος σ μας κάνει κριτική είναι φασίστας .

επίσης να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει για μένα κανένας σεβασμός σε κώδικες ανώνυμου blogging . αντιδράω σαν να βγήκε στέλεχος στην τηλεόραση και να μίλησε με τέτοια απέραντη απαξίωση .

η αποστροφή μου περί " εδώ και απέναντι " προφανώς δεν είχε να κάνει με οτιδήποτε παραπέμπει σε προβοκατορολογία - πρακτορολογία κλπ , αν για κάτι τέτοιο ανησύχησες . Θα του πω " πας καλά ρε ? για συντρόφους του το λες αυτό ? "

δεν βλέπω τον λόγο να σου στείλω mail για αυτό το θέμα .

" κάποιος σύντροφος "



το " θα του πω πας καλά ρε , για συντρόφους σου το λες αυτό ? " πάει πιο πανω , στο " το θεωρώ ισοδύναμο .. "

" κάποιος σύντροφος "


Τι μας λέει με τα παραπάνω ο καλός μας φίλος; Μας λέει κυρίως δύο πράγματα:

Πρώτον, ότι …«αντιστρέψαμε τα πράγματα»!!!

Δηλαδή;;; Πώς τα αντιστρέψαμε;;; Εμείς γράψαμε φαρδιά-πλατιά (ή έστω υπονοήσαμε) για εκείνον (ή για τον οποιονδήποτε κριτικάρουμε εδώ, ας πούμε τον Παπαδάτο ή τον Μηλιό, λόγου χάρη) ότι «οι απόψεις και η συμπεριφορά του ανοίγουν θέμα για το αν είναι από δω ή με τους απέναντι» και για να θολώσουμε τα νερά τα ρίξαμε στον ίδιο;;; Δεν τα έγραψε ο ίδιος για μας;;;

Δεύτερον, μας είπε ότι η παραπάνω φράση του …«προφανώς»(!!!) και «δεν είχε να κάνει με οτιδήποτε παραπέμπει σε προβοκατορολογία - πρακτορολογία κλπ» και, επομένως, …αδίκως ανησύχησα.(!!!) Ο καλός μας φίλος ήθελε να πει απλώς ότι «απόψεις που έχεις εκφράσει για το θέμα αριστερά - κοινοβουλευτισμός - κυβέρνηση , και ο τρόπος που χειρίζεσαι θέματα που πάνε στον τομέα αναπαραγωγής , ιδεολογίας , καταστολής , ρατσισμού , ξενοφοβίας δεν τις κατατάσσω στην αριστερά». Αυτό ήθελε να πει, και το εξέφρασε με τη λασπώδη φράση «Οι απόψεις και η συμπεριφορά του leftg700 ανοίγουν θέμα για το αν είναι από δω ή με τους απέναντι»… Φράση που ...καθόλου δεν παραπέμπει, βεβαίως βεβαίως σε «προβοκατορολογία - πρακτορολογία κλπ», ιδέα μας ήταν!!! Κατά τα άλλα, ούτε γάτα ούτε ζημιά! Δεν μπήκε στον κόπο ούτε καν να ψελλίσει ντροπαλά «ρε παιδιά, εντάξει, η διατύπωσή μου δεν ήταν και η καλύτερη»!!!


Έγραφα χθες ότι η επικοινωνία με τον κ.σ. ήταν εξ αρχής δύσκολη και από κάποια στιγμή και μετά κατέστη σχεδόν αδύνατη. Η αδυναμία του να κατανοήσει στοιχειωδώς τι του λέει ο συνομιλητής του ή η μανία του να διαστρεβλώνει συνειδητά, η κακοπιστία του, η καχυποψία του (ομολογημένη από τον ίδιο σε κάποιο σχόλιό του όπου παραδεχόταν ότι «το παράκανε»), η πέρα από τα όρια του brutal αγένειά του δημιούργησαν ένα εκρηκτικό δείγμα (έτσι καταλάβαμε και γιατί τον ξαπόστειλαν και αρκετοί άλλοι bloggers, όπως ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί εδώ). Τα παραδείγματα σε όλες αυτές τις βδομάδες και τους μήνες διαλόγου μαζί του αφθονούν. Δεν θα μπω στον κόπο παρά να αναφέρω ένα-δυο πρόσφατα παραδείγματα.

Όταν προ ημερών κρίναμε ότι ήταν καιρός να αποκατασταθούν οι ‘‘διπλωματικές σχέσεις’’ με το roides.wordpress.com, μας έριξε τις ντομάτες τής ζωής μας, γιατί, λέει, ...φαντασιωνόμαστε πως είμαστε κάτι σπουδαίο και πάμε να το παίξουμε …«παράγοντες της πνευματικής ζωής» με κρυφό και απώτερο σκοπό να μείνουμε στην …Ιστορία!!! Πού τα είδε όλα αυτά σε μία ανάρτηση ανακωχής με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε ιδεολογικοπολιτικές διαφορές;;;

Το δεύτερο παράδειγμα έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα. Στην προπροηγούμενη ανάρτηση διέκρινε ο ‘‘σοφός’’ κ.σ. ότι η φωτογραφία που βάλαμε ήταν …«εκ των πραγμάτων ειρωνική και ρατσιστική»!!! (Μας έκανε όμως τη ‘‘χάρη’’ να συμπληρώσει: «Αντικειμενικά και ασχέτως προθέσεων»…). Και πάλι πού τα είδε όλα αυτά;;; Και άντε! Τα ‘‘είδε’’! Πώς και δεν είδε και τα επεξηγητικά για τη φωτογραφία, κάτω-κάτω και μετά το κείμενο, όπου γράφω καθαρά και ξάστερα «Η ωραία photo με τους μαύρους Έλληνες, από το panosz.wordpress.com»;;;


Ειλικρινά, δεν περιμέναμε ότι θα βρεθεί άνθρωπος να συναγωνιστεί επάξια σε βλακεία, κουτοπονηριά, κακοήθεια, λασπολογία, προσωπική εμπάθεια, πολιτική σύγχυση και δειλία αναγνώρισης λαθών (όλα αυτά μαζί) τον Νοσφεράτο και τον Κωστή Παπαϊωάννου. Κι όμως βρέθηκε! Και είναι ο κ.σ.!


Τον κηρύσσουμε απολύτως ανεπιθύμητο και του απαγορεύουμε στο εξής να παίρνει το λόγο εδώ. Εννοείται ότι σε αυτό το post έχει απεριόριστο και ανεμπόδιστο δικαίωμα λόγου. Μέχρι να ανέβει η επόμενη ανάρτηση. Μετά όμως, δεν θέλουμε να τον ξαναδούμε εδώ ούτε ζωγραφιστό!



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λες ότι ο "κάποιος σύντροφος" είναι ανεπιθύμητος στο μπλογκ σου και του απαγορεύεις το σχολιασμό. Προφανώς το μπλογκ είναι δικό σου και είναι δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θέλεις. Δεν σκέφτηκες όμως ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να αγνοήσει τις απαγορεύσεις σου, απλά αλλάζοντας νικ;

ΑΕΚτζής

LeftG700 είπε...

Αν θέλει να ξεφτιλιστεί κι άλλο, ας το δοκιμάσει...

Ανώνυμος είπε...

άλλη όρεξη δεν είχα ...

το σεντόνι ψήνεται ...

σε ποιον να ξεφτιλιστώ ? ( ρητορική η ερώτηση )

" κάποιος σύντροφος "

Ανώνυμος είπε...

Είναι σεντόνι αλλά κάντε λίγο υπομονή ,το τελευταίο είναι. Αν και , δικαίως , η σαπουνόπερα που έστησε ο διαχειριστής , δηλαδή " left g 700 vs κάποιος σύντροφος " ,δεν τραβάει το ενδιαφέρον , θα προσθέσω ένα επεισόδιο .

Η προσπάθεια μου να δώσω ευκαιρίες στον φίλο leftg700 να « επανορθώσει » έπεσαν στο κενό , όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο .Του απάντησα σε ότι ζήτησε αλλά δεν του … ζήτησα συγνώμη γιατί ( δική μου αποτίμηση , άλλωστε ο ίδιος δεν είναι σε θέση να πει για τι με κατηγορεί τέλος πάντων , οπότε υποθέτω από μόνος μου) δεν συμφωνώ ότι υπάρχει κάποια ασθένεια του « μεταναστευτισμού » και γιατί καταλαβαίνω τον αντιρατσισμό με έναν ορισμένο τρόπο μετωπικά οριοθετημένο από την ακροδεξιά , και κριτικά αρνητικό στον πολυπολιτισμικό ανθρωπιστικό αντιρατσισμό . Ο φίλος , αδιάφορο αν το καταλαβαίνει ,λέει το αντίστροφο , χωρίς κάτι τέτοιο να το κάνει φασίστα ή φιλοφασίστα ( τις διευκρινήσεις αυτές που ζητάει βέβαια ο ίδιος δεν τις κάνει ποτέ ) .

Ο ίδιος λέει ότι όσοι ιεραρχούν τον αντιρατσισμό σε πρώτη προτεραιότητα , μαζί πχ με τον μισθό και τα εργασιακά και τα πιο " οικονομικά " γενικά ,βοηθάει την ΧΑ . Εγώ λέω το ίδιο για την πάρτη του . Συνεπώς το ότι αυτός ποτέ δεν έβαλε στο στρατόπεδο των απέναντι κάποιους αριστερούς με τους οποίους διαφωνεί ενώ εγώ το κάνω ,καταρρέει . Λέει ο φίλος χρυσαυγίτη τον ΔΠΑ και όποιον να ναι ? Όχι ,αλίμονο ,αλλά πιστεύει ότι αντικειμενικά την βοηθάνε , και όντως το κάνουν με έναν τρόπο , σαν στελέχη της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ , ανεχόμενοι ή προωθώντας γραμμή ταξικής συνεργασίας . Στα ζητήματα τάξης , ρατσισμού κλπ πιστεύω προωθεί την ΧΑ η άποψη τύπου leftg700 , όχι του ΔΠΑ .

Γιατί είναι καφρίλα να λέω ότι λέει ο διαχειριστής ? Επειδή είναι διαχειριστής ? Ας με κόψει , δεν του αναγνωρίζω εξουσία ως προς αυτό , μην σου πω χαίρομαι κιόλας ! Ποιος αξιοπρεπής άνθρωπος θα δεχτεί ότι ο διαχειριστής ενός blog ( τρίχες δηλαδή , και δικό μου να φτιάξω τρίχες θα είναι) έχει μεγαλύτερο δικαίωμα στην πολιτική κριτική ? Σίγουρα όχι εγώ . Γιατί ο φίλος έχει δικαίωμα να λέει « είσαι απέναντι » και γω όχι ( κάνοντας και την διευκρίνηση περί μη συνομοσιολογικότητας – πρακτορολογίας κλπ , μπας και σταματήσει το φτηνό θέατρο του θιγμένου ) ? « Επειδή είμαι διαχειριστής και θα σε κόψω » , απαντάει ( δια της πράξεως ) . Δεν με νοιάζει ρε άνθρωπε , ή μπορεί και να με νοιάζει από την άλλη μπάντα από αυτήν που ελπίζεις !

O left700 αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη φυσιογνωμία μέσα στην αριστερά.
το βασικό του χαρακτηριστικό είναι το ότι να ναι και συνήθως , ψιλοπάντα , προς τα δεξιά .

Σαν συγκεκριμένο πολιτικό αποτέλεσμα μιας μακράς θητείας ( έτσι δείχνει και εκφράζεται , δεν τον ξέρω ) στα στερεότυπα του ΣΥΝ .
στον βαθύ ΣΥΝ όμως , στο μοίρασμα ΕΣΠΑ , ΕΠΕΑΕΚ και ΚΠΣ , στην στελέχωση του κράτους , στον ΣΥΝ του Ανδρουλάκη και του Μπίστη (επαναλαμβάνω ότι λέω για τα ανακλαστικά που εγγράφονται μέσα στην αριστερά και όχι για τον leftg700 προσωπικά , ότι έχει πάρει … κονδύλια της ΕΕ – πρέπει να διευκρινίζω τα πάντα γιατί παριστάνει τον παρεξηγημένο ! ). Όχι του Παναγιώτη Λαφαζάνη , ή του Τσακαλώτου , αλλά του Παπαδημούλη , του Μπαλάφα και του Κουβέλη . Προφανώς όχι στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέκου Αλαβάνου , της παρουσίας του στο κίνημα κατά της ΕΕ του 2003 , στις φοιτητικές καταλήψεις κλπ . Κατεξοχήν στον ΣΥΝ - ΣΥΡΙΖΑ του κρατικού και καπιταλιστικού εκφυλισμού .

" κάποιος σύντροφος "

Ανώνυμος είπε...

Στην συγκυρία τοποθετημένος με τους «πες τα Αλέξη » ( ονόμασε κλιμάκωση το « καληνύχτα κύριε Σαμαρά » , την συγκέντρωση που σήμανε την εγκατάλειψη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ του αγώνα της ΕΡΤ) , με όσους θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμα της ηγετικής ομάδας να επιβάλλει με τις πλάτες της διαπλοκής τον ταξικό οικουμενισμό ,την συγκυβέρνηση ακόμα και με τον ΓΑΠ αν υπήρχαν εκλογικά οφέλη ( και όμως το είχε πει http://leftg700.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4706.html Τετάρτη 29 Μάιου 03 : 58 μμ ) . Την ειρήνευση με τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς του χρέους της ΟΝΕ και της ΕΕ ,την βουτιά στην καπιταλιστική ομαλότητα σαν ο μόνος ρεαλισμός .

Και σαν ο μόνος … λενινισμός , ενός Λένιν που στο χαλκείο του τύπου είναι κάτι σαν lifestyle αριστερούλης . Όλα τα στρογγυλέματα , όλα τα δείγματα ταξικής ειρήνευσης και παραίτησης από κάθε έννοια και ελπίδα κοινωνικής ρήξης , ο τύπος τα στηρίζει στον Λένιν . Ο μεγαλύτερος επαναστάτης του 20 ου αι γίνεται έτσι κάτι σαν τον Παπαδημούλη ( δεν είναι τυχαία όλα αυτά . έχετε μιλήσει με μέλος της νεολαίας ΣΥΝ να σας δικαιολογήσει τα … ΣΔΙΤ μέσω … ΝΕΠ ? )

Την ίδια ώρα επικαλείται ότι είναι εναντίον του Τσίπρα και ότι είναι γνωστό ,αλλά αν έχεις διαβάσει λίγο την σκέψη του τύπου , ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια . Ακόμα και αν ο ίδιος το πιστεύει . Λίγο να έχεις γνωρίσει τον βαθύ ΣΥΝ ( της αριστεράς και της προόδου , της ανανεωτικής πτέρυγας και της ΔΗΜΑΡ ) καταλαβαίνεις τι σημαίνει πχ « δεν θέλω συνεργασία με την ΔΗΜΑΡ , αλλά μάλλον δεν μπορούμε να την αποφύγουμε » ( δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια του , βαριέμαι να ψάξω και άλλη παραπομπή ) .

Γενικότερα τον χαρακτηρίζει ένα κράμα μπρεζνιεφικού οικονομισμού και δεξιού λαϊκισμού , ατελείωτου εκλογικού κρετινισμού και εγκλωβισμού σε μικροαριστερές κόντρες . Επιδίδεται κατά καιρούς στο διαδικτυακό κυνήγι αντιρατσιστών ( άσχετα αν λέει και ίσως το πιστεύει ότι χτυπάει συγκεκριμένο αφελές στυλ αντιρατσισμού ,να μην το κάνει βρίζοντας του ζήτησα αλλά στάθηκε αδύνατον ) αλληλέγγυων σε κοινωνικές μειονότητες ,ειρωνείας του αντικατασταλτικού , υποτίμησης του αντιφασιστικού κλπ

Η απόλυτη ανικανότητα του να υπερασπιστεί την ατζέντα και την γραμμή του( δείγμα πολιτικοποίησης σε απόσταση τόσο από την μαζική δράση , όσο και την θεωρία ) τον οδηγεί σε συμπεριφορά « κουτσαβάκη » με βρισιές , μαγκιές κλπ και σε … διαγραφές από το blog του , το οποίο το θεωρεί κάτι σαν σπουδαίο μέσο της αριστεράς .Πιστεύει ότι τα ΠΓ της αριστεράς και οι « πρωινοί καφέδες» της , διαβάζουν left700 ( ειρωνικό δικό μου συμπέρασμα – είναι ικανός να ζητήσει απόδειξη ) . Θεωρεί τους τσακωμούς του με διάφορους σχολιαστές σαν κάτι που έχει σημασία .

" κάποιος σύντροφος ”

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα στην διαδικασία να του απαντήσω , αν και έτσι συμβάλλω στην μεγαλομανία του , και για να περάσει λίγο ευχάριστα η ώρα , με όσα μου προσάπτει και την προσπάθεια ( δύσκολη ) να τα βάλω σε σειρά και να του απαντήσω.Είναι και οι τακτικοί σύντροφοι συνομιλητές που τους εκτιμάω , και ήθελα να διαβάσουν την γνώμη μου .

Ήθελα να τον οδηγήσω να νομίσει ότι με διαγράφει εδώ και πολύ καιρό . Ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω ,να φανερωθεί ο τύπος στα άκρα τι μυαλά κουβαλάει ,υπηρετώντας την όξυνση της πολιτικής κουβέντας μέσα στην αριστερά . 2 μήνες και κάτι κράτησε , από το ομοφοβικό παραλήρημα του εδώ http://leftg700.blogspot.gr/2013/04/oui.html , Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 05 : 16 μμ. Αυτό προστέθηκε σε συγκεκριμένα κρίσιμα ζητήματα όπως η πιθανότητα συγκυβέρνησης με την ακροδεξιά των ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ ( του Μπένι ή της Κατσέλη το ίδιο είναι ) η τον μνημονιακό ταλιμπάν Κουβέλη και όλα τα πανελλαδικώς γνωστά στελέχη του ,την ΟΝΕ και την ΕΕ που παρά την κατά καιρούς κριτική ( λέμε τώρα ) στους φίλο ΕΕ του ΣΥΡΙΖΑ , όταν τα πράγματα στριμώχνουν ο φίλος για το ευρώ λέει ότι δεν είναι ανάγκη να πάρουμε θέση και κάτι τέτοια ,.Η ταυτόχρονη αποδοχή ( ή ανοχή προς ) την τρέχουσα αστική γραμμή ( ή η αναγνώριση της ανάγκης διαπραγμάτευσης μαζί της ) αλλά και των καπιταλιστικών ηθικών αξιών δεν είναι αυτό που μπορεί να κάνει την αριστερά δύναμη ανατροπής .
Για τα περί της ειρωνείας μου ( όντως ) στην ανάρτηση για τον Λασκαράτο και την άγνωστη σε μένα προϊστορία τους και την αδιάφορη συμφιλίωση τους , οι επιδόσεις του στο χυδαίο υβρεολόγιο είναι γνωστές , και ας τις συνυπολογίσει ο κάθε ένας στην εξίσωση με όσα είπα πριν για τα λεγόμενα του για την Πέμπτη 25 Απριλίου , και με το ότι με κατηγορεί για … brutal αγένεια. Άσε που νομίζω μια μέρα πριν είχαμε γίνει κ***ς ,και όντως ήθελα να του την πω . Αυτός δηλαδή που βρίζεις όλη την ώρα είναι ευγενικός ? «δεν έχω ώρα για τις μαλακίες σου» , «είσαι ηλίθιος» «είσαι μόνο για να κρατάς πανό» , « να πας στον ψυχίατρο » , ή κάπως έτσι . Αν και οι αριστεροί άνθρωποι το έχουν για τιμή να κρατάνε πανό , να κολλάνε αφίσες και τέτοια , και είναι και ένα στοίχημα μέσα στην αριστερά οι « δουλειές » και η πολιτική παραγωγή να γίνεται ένα .Ο φίλος πιστεύει στην απόσταση στελεχών – μελών . Δεν πείθει βέβαια ότι έχει κάποια παρουσία , διαδρομή κλπ για να είναι στέλεχος . Εμένα δεν με έπεισε πάντως .

Να περνάει η ώρα είναι αυτά έτσι κι αλλιώς , οι τσακωμοί στα blogs ειδικά στο συγκεκριμένο με την μικρή επισκεψιμότητα ( όπως τα περισσότερα , δεν έχει την iskra ) .Σε συγκεκριμένες συνθήκες βέβαια τα social media μπορούν να έχουν έναν ρόλο οριζόντιας δικτύωσης , διαλόγου , ενημέρωσης κλπ . Το συγκεκριμένο βέβαια δεν έχει τέτοιες φιλοδοξίες και ικανότητες .

Αυτό που μετράει είναι στα ζωντανά κοινωνικά και πολιτικά μέτωπα , και τι κάνουμε εκεί για να αντιμετωπίσουμε , μεταξύ άλλων , και ότι αντιπροσωπεύει το άτομο πίσω από το ψευδώνυμο leftg700 . Στην πράξη και όχι στις προθέσεις .

Με κάποιους από τους υπόλοιπους ,( δυστυχώς με έναν το πολύ 2 πρόλαβα να μιλήσω κάπως συστηματικά αν και πιστεύω διαβάζαμε τι λέγεται ) θα βρισκόμαστε ( έστω μεταφορικά σαν αντιλήψεις ) στον δρόμο , σε χώρους εργασίας και γειτονιές .

Με τον leftg700 δύσκολο , μιας και είναι απασχολημένος να τσακώνεται στο internet .

Ο καθένας ότι μπορεί .

Γεια σας , ελπίζω όλοι να γινόμαστε κάπως καλύτεροι από όλα αυτά , ειδικά οι εμπλεκόμενοι , και το να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε online , να είναι το πιο μεγάλο μας πρόβλημα .

" κάποιος σύντροφος "

LeftG700 είπε...

Τα είπες; Ξεθύμανες; Μπράβο! Πήγαινε τώρα να πρήξεις το συκώτι κανενός άλλου! Αλλά, αν δεν θέλεις να καταλήξεις να συζητάς μόνο με τον εαυτό σου με αποτέλεσμα να καταντήσεις μουγκός επειδή, χωρίς καμιά αμφιβολία, δεν θα τον αντέξεις ούτε εσύ ο ίδιος, καλό είναι να θυμάσαι ένα πράγμα:

Ακόμα και στο πιο ελευθερόφρον μπλογκ (δύσκολα θα βρεις κάποιο που να ξεπερνάει αυτό εδώ), δεν είναι δυνατόν να παρέχεται δικαίωμα λόγου επ’ άπειρον σε πολιτικά, διανοητικά ή/και ψυχικά διαταραγμένους, οι οποίοι, επιπλέον, καλυμμένοι πίσω από την κουτοπονηριά, με την αφελή ιδέα ότι αυτό τάχα τούς προστατεύει, λασπολογούν και συκοφαντούν εκ προθέσεως ή βλακείας. Κανόνισε λοιπόν την πορεία σου.

Στο καλό και να μη μας γράφεις!