Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Τι έγινε, ρε παιδιά; Όλοι μεταμορφώθηκαν ξαφνικά σε αντικυβερνητικούς και κάνουν κριτική από τα αριστερά(!) στον ΣΥΡΙΖΑ;;;



Μόνο οι ηλίθιοι, οι έντρομοι νοικοκυραίοι που δεν έχουν νου παρά μόνο για τα μικροσυμφεροντάκια τους και στηρίζουν ‘‘κριτικά’’ την κυβέρνηση επειδή φοβούνται ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει τα χειρότερα —ενώ κάθε μέρα τούς συμβαίνει ήδη όλο και κάτι χειρότερο!— και βέβαια τα καθεστωτικά παπαγαλάκια δημόσιας χρήσης δεν παραδέχονται ότι στην ιστορία τής ξαφνικής εκτέλεσης της δημόσιας ενημέρωσης, η κυβέρνηση έχει ποδοπατήσει κάθε έννοια νομιμότητας. Της δικής της νομιμότητας, αυτής που διέπει την δυτική φιλελεύθερη αστική δημοκρατία! Οι παραβιάσεις είναι πολλαπλές και θεμελιώδεις: πραξικοπηματικό κλείσιμο με απλή κοινή υπουργική απόφαση, μη συμμόρφωση με την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που διέτασσε την επαναλειτουργία τής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ‘‘επικύρωση’’ του λουκέτου με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις που θέτει το Σύνταγμα για τις ΠΝΠ και, τέλος, εγγραφή στα παλιότερα των κυβερνητικών υποδημάτων τού γεγονότος ότι, από τη στιγμή που η ΠΝΠ δεν έχει επικυρωθεί εντός τών προβλεπόμενων προθεσμιών από τη Βουλή, δεν είναι παρά ένα κουρελόχαρτο, χρήσιμο μόνο για να σκουπίσει τη μύτη του ο Σαμαράς και τον ιδρώτα του ο Βενιζέλος, αν ξεμείνουν από μαντηλάκια! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είχαμε τα ξημερώματα σήμερα και την εισβολή τών ΜΑΤ παρουσία εισαγγελέα (παρουσία, και όχι κατόπιν εντολής του, όπως διαδίδουν τα μεγάφωνα της αισχρής προπαγάνδας τους). Για να αποκατασταθεί, λέει, «η νομιμότητα» και «το κράτος Δικαίου». Αυτά δηλαδή που η ίδια η κυβέρνηση ποδοπατεί ασύστολα και αισχρά επί πέντε ολόκληρους μήνες!

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο καταθέτοντας πρόταση μομφής. Νομίζω ότι έκανε πολύ καλά. Όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να υπερψηφιστεί η πρότασή του. Αλλά γιατί επί τρεις μέρες η προσοχή τής κοινής γνώμης θα επικεντρωθεί στο μείζον ζήτημα της άνομης (εν ονόματι του Νόμου!) διακυβέρνησης, αλλά και στις καταστροφικές πολιτικές της, στις οποίες ασφαλώς και θα επεκταθεί η συζήτηση. Κι ακόμα, γιατί θα ξεβρακωθούν για άλλη μια φορά τα παχύσαρκα και ασφαλώς κυτταρώδη οπίσθια του θλιβερού Βενιζέλου και των ακόμα θλιβερότερων βουλευτών του που τα υποβαστάζουν!

Και πως αντιδρούν όλα τα ΜΜΕ (όλα: όσα πρόλαβα να ακούσω) μέσω των καθεστωτικών παπαγάλων που εμφανίζονται ντυμένοι ‘‘αναλυτές’’ και ‘‘σχολιαστές’’; Με μαύρο δάκρυ! Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει, συσπειρώνει την κυβέρνηση! Επειδή χάνει το δικαίωμα να υποβάλλει πρόταση μομφής για έξι μήνες! Και επειδή δείχνει ότι δεν θέλει να κυβερνήσει! Εντελώς τελείως αντίθετα δηλαδή με τις δικές τους επιδιώξεις που περιμένουν τάχα πώς και πώς να δουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση!

Ποιοι θα τους πιστέψουν; Μα μόνο οι δύο πρώτες κατηγορίες από τις τρεις που αναφέραμε στην αρχή: οι ηλίθιοι και οι έντρομοι νοικοκυραίοι που δεν έχουν νου παρά μόνο για τα μικροσυμφεροντάκια τους και στηρίζουν ‘‘κριτικά’’ την κυβέρνηση επειδή φοβούνται ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει τα χειρότερα —ενώ κάθε μέρα τούς συμβαίνει ήδη όλο και κάτι χειρότερο!

Ίσα, ρε κουφάλες! Να δούμε ως πότε θα μπορείτε να εμφανίζεστε με προβιά προβάτου, ενώ δεν είσαστε παρά μαύροι λυσσασμένοι λύκοι!




1 σχόλιο:

Μάρκομ Ξ είπε...

Απορώ ειλικρινά γιατί σε ένα τέτοιο ποστ δεν υπήρξαν τοποθετήσεις. Είναι από τις λίγες φορές που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει σωστή κίνηση τώρα τελευταία. Και είναι πολλαπλό το ξεμπρόστιασμα που επιτυγχάνεται με μια τέτοια κίνηση.
Μπράβο λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ουαί τοις ξεμπροστιασμένοις...

α λα ούνα, α λα ντούε, αλάξτε τους τα φώτα,
Μάρκομ Ξ