Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ούτε ψωμί ούτε νερό σ’ έναν αριστερό. Ακόμα κι αν πρόκειται για σκύλο!




Τρεις ήταν, απ’ όσο είδα, αυτοί που ενοχλήθηκαν με την παγκόσμια δημοσιότητα που πήρε η (καθυστερημένη) είδηση για το θάνατο του Λουκάνικου. Ο Πάσχος Μανδραβέλης, η Σύνταξη του Protagon (το άρθρο είναι ανυπόγραφο, άρα απηχεί τις απόψεις του ανεπίσημου οργάνου τού Ποταμιού) και το athemita.wordpress.com, το μαύρο αντικομμουνιστικό μπλογκ που λειτουργεί με το προκάλυμμα των καταστασιακών. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς την αιτία τής ενόχλησής τους. Ορκισμένοι εχθροί τής Αριστεράς όντες, δεν μπόρεσαν να ανεχθούν τις δοξαστικές νεκρολογίες ούτε για έναν αριστερό σκύλο! (Γιατί, τι άλλο από αριστερός υπήρξε ο Λουκάνικος, πάντα στην πρώτη γραμμή και πάντα στο πλευρό τών διαδηλωτών, εισπνέοντας κι αυτός τα ίδια χημικά και εισπράττοντας τις ίδιες κλοτσιές που δεχόντουσαν εκείνοι;) Βέβαια, φρόντισαν, όσο μπορούσε ο καθένας, να κρύψουν την πραγματική αιτία τής δυσφορίας τους πίσω από προσχήματα:

Ο πρώτος, ο πιό επιδέξιος από όλους, με έξτρα(!!!) άρθρο του, πάτησε πάνω στη διεθνώς εκφρασθείσα συγκίνηση, για να βγάλει υπερβολική την αναπαραγωγή της από τα εκατοντάδες ελληνικά και ξένα ΜΜΕ —χιλιάδες, αν υπολογίσουμε και τη μπλογκόσφαιρα. Από μία άποψη, λογική αντίδραση από κάποιον, ο οποίος παραμένει ασυγκίνητος στο θέαμα των παππούδων που ψάχνουν στα σκουπίδια και των μαθητών που λιποθυμούν από την πείνα και επιμένει στην πάση θυσία αποφυγή τού moral hazard...

Το Protagon, πάλι, πιο ρηχό —τι άλλο να περίμενε κανείς από ένα τέτοιο Ποτάμι;—, πιάνεται από το γεγονός ότι ο θάνατος του Λουκάνικου έχει συμβεί από το Μάιο, άρα, λέει, η είδηση είναι ...«μπαγιάτικη»! (Αποκαλύπτει όμως κάπως το  αντιαριστερό DNA του, όταν τού ξεφεύγει ένας καγχασμός επειδή το γεγονός συνδέθηκε από κάποιους με τον Τσε —μεταξύ τους ήμαστε κι εμείς—, λόγω τής σύμπτωσης να κυκλοφορήσει η είδηση την ημέρα τής εκτέλεσής του. ‘‘Φοβερό’’ ‘‘παράπτωμα’’ κατά τους Ποταμίσιους τού γλυκού θολού νερού...)

Τέλος, το πιο χυδαίο και ταυτόχρονα αστείο μέλος τής ‘‘παρέας’’, το athemita.wordpress.com, δεν μπήκε καν στον κόπο να κρύψει την απέχθειά του ακόμα και για έναν αριστερό σκυλάκο (φυσικά, και να έμπαινε, δεν θα κατάφερνε τίποτε: μιλάμε για ξεφωνημένους αντικομμουνιστές με IQ ραδικιού...). Το ατύχημα με δαύτους; Έδωσαν με λινκ τη χθεσινή μας ανάρτηση και είχαμε μερικές επισκέψεις από το μαύρο τσαρδί τους. Έχω όμως ανοίξει από το μεσημέρι όλα τα παράθυρα κι όπως φυσάει κι ένα βοριαδάκι δεν θα αργήσει να ξεβρωμίσει ο τόπος... 




2 σχόλια:

eparistera είπε...

Μήπως σύντροφοι λέφτηδες ήταν μια μετενσάρκωση του Ντικ; http://www.youtube.com/watch?v=LYX-s-0Qdig

LeftG700 είπε...

Φίλε Γιώργο,


Νομίζω πως όχι. Απλώς παίζουν μαζί τώρα πια. (Αν πας στην προηγούμενη ανάρτηση και πατήσεις τον τελευταίο σύνδεσμο, θα ακούσεις και το τραγούδι που λίνκαρες! Εντάξει, εσείς τα ακούσατε στον καιρό τους και live αυτά τα τραγούδια, αλλά κι εμείς κάτι σκαμπάζουμε! ;-) :-) )


Τα λέμε