Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Παρασκευή 14, Σάββατο 15, Κυριακή 16 Νοεμβρίου: Παζάρι βιβλίων από τα Ενθέματα της Αυγής




Παρά τη σφοδρή κριτική προς πράγματα και πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ, τα παιδιά από τα Ενθέματα της Αυγής, σε αντίθεση με κάποιους παλιούς Συριζαίους σχολιαστές που μας κούνησαν μαντήλι προ πολλού, εξακολουθούν ανελλιπώς να μας ενημερώνουν μέσω email για την ύλη τής κάθε έκδοσης. Κι όχι μόνο: Λίγο νωρίτερα σήμερα, μάς έστειλαν ένα γράμμα με το οποίο μάς ενημερώνουν για το Παζάρι βιβλίων που διοργανώνουν για το Παρασκευοσαββατοκύριακο που μας έρχεται. Αντιγράφω και αναδημοσιεύω. Επειδή τα βιβλία είναι καλό πράγμα, τα φτηνά βιβλία ακόμα καλύτερο και επειδή οι φίλοι τών Ενθεμάτων κάπως πρέπει να επιβραβευτούν για την ανοχή τους στην (σφοδρή) κριτική που κάνουμε στο κόμμα τους.

ЖΟЖΟЖΟЖΟЖ


ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

Παρασκευή 14, Σάββατο 15, Κυριακή 16 Νοεμβρίου

Παρασκευή και Σάββατο: ώρες 12.00-20.00

Κυριακή, ώρες: 12.00-16.00


Την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου τα «Ενθέματα» οργανώνουν μεγάλο παζάρι βιβλίων (και ολίγων περιοδικών) στο εντευκτήριόν τους, Βαλτετσίου 50-52, Εξάρχεια (6ος όροφος). Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, Ιστορία, πολιτικά, κοινωνικές επιστήμες, λευκώματα,  βιβλία τέχνης, παλιές εκδόσεις (των δεκαετιών του 1950-1960), σε πολύ καλές τιμές. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα νοίκια και άλλα λειτουργικά έξοδα του εντευκτηρίου.

Καθώς το παζάρι συμπίπτει με την περίοδο των καζανεμάτων —και λόγω της αδυναμίας λειτουργίας, για τεχνικούς λόγους, νάμπυκα εν τω χώρω του εντευκτηρίου— καθ’ όλη τη διάρκεια των αγοραπωλησιών θα προσφέρεται εκλεκτή τσικουδιά Χανίων (και καφές Σάντος). Διότι, ως έλεγαν οι Λατίνοι, in vino veritas



Δεν υπάρχουν σχόλια: