Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

red-liberalnotebook.gr;




Οι Ροϊδολασκαράτοι, τσιτάρουν Red Notebook (Πέτρο-Ιωσήφ Στανγανέλλη και Στρατή Μπουρνάζο, συγκεκριμένα)! Οι ορκισμένοι φιλελέδες και μαύροι αντικομμουνιστές πατούν πάνω στο (ημι)επίσημο όργανο των αριστερών ευρωπαϊστών τού ΣΥΡΙΖΑ, αυτών που «πιο αριστερά τους είναι μόνο ο τοίχος» κατά δήλωση του Χρήστου Λάσκου (παρεμπιπτόντως: καιρό έχει να μας μιλήσει για κομμουνισμό αυτό το παιδί...), για να στηρίξουν την αντιεθνιστική εκστρατεία τους υπό το πρόσχημα μιας ταξικής μεροληψίας (που απεχθάνονται) και μιας αντιχουντικής διάθεσης (που ασφαλώς θα μετριαζόταν αρκετά αν όντως επέκειτο η εγκαθίδρυση της δικτατορίας τού προλεταριάτου, όπως συνέβη πλειστάκις με τους φιλελεύθερους κατά τη διαδρομή τής Ιστορίας...)!!! Τα ύστερα του κόσμου; Όχι ακριβώς.

Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα. Άμα κωλοτρίβεσαι χρόνια και χρόνια με το φιλελεύθερο κοσμοπολιτισμό, μπερδεύοντάς τον με τον προλεταριακό διεθνισμό και, συνεπώς, αφήνοντας αφύλακτο τον κώλο σου, όπως κάνουν οι φίλοι μας εκεί στο Κόκκινο Σημειωματάριο και άλλοι αλλού, κάποια στιγμή θα στον πιάσουν! Ένα μόνο μάς μένει: να ευχηθούμε να μη τους αρέσει κιόλας! 



7 σχόλια:

ΕΟΣ είπε...

πιο αριστερά από σας δεν υπάρχει τοίχος, υπάρχει η Ραχήλ Μακρή

LeftG700 είπε...

Φίλοι τής ΕΟΣ,


Δεν με απασχόλησε ποτέ πόσο μεγάλη την έχω στην αριστεροσύνη. Επομένως, αυτή την έκφραση να τη φυλάξετε για τον εισηγητή της, τον κύριο Χρήστο Λάσκο.

Θέλετε κουβεντούλα για τη Ραχήλ; Δυο κουβέντες μόνο:

Ό,τι κι αν είναι η Ραχήλ, σε έναν καβγά με τη Νέα Ιερά Συμμαχία θα τρέξει να βοηθήσει όπως μπορεί. Αντίθετα, οι Ροϊδολασκαράτοι (που τους ξεπλένετε μέσα στη λίστα ιστολογίων σας σαν καλά αριστερά κουτορνίθια) θα υπονομεύουν όπως μπορούν. (Για να μη σας πω και το άλλο: η Ραχήλ ποτέ δεν φόρεσε κόκκινη προβιά για να πλασσάρεται ως αριστερή!) Όσο για τους Κοκκινομπούκους, αυτοί θα ξεσκονίζουν τον ...Χάμπερμας για να βρουν ...αριστερά επιχειρήματα υπέρ τής ΕΕ...


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
LeftG700 είπε...

@Ανώνυμο:


Πριν σου απαντήσω και πριν αποφασίσω αν θα διαγράψω το σχόλιό σου ή όχι, παρακαλώ πολύ μία διευκρινιστική ερώτηση (και μία παρεπόμενη ερώτηση):

α) Κάποιος σχολιαστής τών Ροϊδολασκαράτων χρησιμοποιεί το όνομα Mimì metallurgico. Είσαι εσύ;

β) Αν είναι έτσι γιατί δεν έβαλες το ονοματάκι σου στο σχόλιό σου, σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στο κειμενάκι μπάνω από το πλαίσιο των σχολίων;

Αναμένω απαντήσεις. Μέχρι τότε...


...Τα λέμε

Σέρλοκ Χολμς είπε...

Left g700 ο Μίμι μεταλλουργός είναι κλασσικός σχολιαστής τους, σβήσε το σχόλιο του.
Αντίο

LeftG700 είπε...

@Ανώνυμο:


Κοντεύει να πέσει το μαύρο σκοτάδι (για να ’σαστε και ασορτί), κι ακόμα να φανείς να απαντήσεις ότι σε ρώτησα. Προφανώς με γράφεις στ’ αρχίδια σου. Έλα όμως, βρε κουτό, που τα αρχίδια του διαχειριστή είναι πάντα πιο μεγάλα! Τράβα τώρα να μαζέψεις το ηλίθιο σχόλιό σου από τα σκουπίδια. Κι επειδή εσείς οι φιλελέδες είσαστε κατά κανόνα και μεγάλες πούστρες (όχι με τη κυριολεκτική σεξουαλική έννοια, αλλά τη συμβολική, αυτήν που υπονοεί συμπεριφορές και πρακτικές που αξιοποιούν την υπουλότητα, δολιότητα, διαστρέβλωση, συκοφαντία κ.λπ.), για να μη πεις ότι σε λογοκρίνω, στην περίπτωση που δεν αποτελείς εξαίρεση στον κανόνα τής φιλελέδικης πουστιάς, αντιγράφω και ποστάρω παρακάτω εγώ τη μπούρδα σου. Είσαι ελεύθερος να ποστάρεις κι άλλες μαλακίες σαν αυτή. Αν δεν διαβάζω όμως κάποιο συγκεκριμένο όνομα αντί «Ανώνυμος», θα παίρνουν κι εκείνες την άγουσα προς τα αποδυτήρια όπως η σημερινή. Γκέγκε;

Χαίρομαι.


Τα λέμε (όχι όμως όπως γουστάρεις εσύ...)

*****

Ανώνυμος είπε...
σας κάνουν πλάκα ή μου φαίνεται;
με λένε Carmelo Mardocheo, oι φίλοι με λένε Mimì metallurgico

https://asmodaios.wordpress.com/2015/03/27/27mar15/


QUIZ: «Οι Ροϊδολασκαράτοι, ορκισμένοι φιλελέδες και μαύροι αντικομουνιστές»

Ποιος τα γράφει; Το μαθαίνετε εύκολα από τον τίτλο των φωτογραφιών
Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 2:52:00 μ.μ.

LeftG700 είπε...

Φίλε Σέρλοκ Χολμς,


Ναι, το θυμόμουνα κι εγώ το όνομα. Η προτροπή σου συνέπεσε σχεδόν μέχρι λεπτού με τη διαγραφή τού σχολίου του. Η μάλλον τού σχολίου της (πρόκειται προφανώς για μεγάλη κότα που δεν τόλμησε ούτε το ψευδώνυμό της να βάλει σε εμφανή θέση, αλλά πήγε και το έκρυψε ανάμεστα στα ψιλά γράμματα...).

Θενξ για τη συμπαράταξη. :-)


Τα λέμε